Det er ikke første gang af den engelske forsvarspiller viser sig fra sine gavmilde side. Stortalentet ser nemlig let på sine penge og giver gladeligt ud af dem. Det har hans familie og flere fans nydt godt af, det seneste stykke tid. Den blot 22-årige fodboldspiller er netop i gang med sin 3. sæson hos den engelske Championship-klub. Men rygterne siger, at backen fra Ipswich jagtes af blandet andet klubberne Arsenal og Newcastle.

Tyrone Mings er glad for at giv ud!

For nyelig opdaterede Mings sin instagram profil med et billede af en samtale mellem ham og hans mor. Herved fremgår det, at han har betalt hele sin mors gæld!

Mings’ Mor:
“Jesus fucking christ. Det har jeg har aldrig oplevet dette i mit liv før. Jeg begynder at græde.

Du har på egen hånd slettet al min gæld for første gang i mit liv.
Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal sige, andet end at alle mine bekymringer nu er væk – og TAK”

Mings:
“Arrhh, moar. Du fortjener hver en øre. Tak for det hårde arbejde gennem alle årene.”
“Og det her er kun begyndelsen!”

Mings er langt fra verdens bedst betalte fodboldspiller

Med en månedsløn på blot 300.000 kr. er Mings ikke den bedst betalte fodboldspiller, men det forhindre ham ikke i, at bruge penge på andre end ham selv. Det er nemlig ikke kun moren han har hjulet. Mings har inden for de seneste 2 år hjulpet fans, der ikke havde råd til en fodboldbillet og købt trøjer til hans fans, da han skiftede trøje nummer.

Andre gavmilde fodboldspillere

Mings godgørende relation til andre mennesker er enestående. Der er dog andre spillere, der har lavet nogle ret storslåede moves. For eksempel har David Beckham doneret alle de penge han tjente for Paris Saint Germain til fattige franske børn i Paris.

Verdens største fodboldspiller i gennem tiderne brassilianske Pelé har i mange år rejst rundt og doneret penge som velgørendhedsrepræsentant.