verdens-stoerste-fodboldstadioner top 5

Hvis man er fodboldfan, så har man sikkert haft diskussionen om hvilket fodboldstadion, der er størst. De fleste tror at de største fodboldstadions ligger i Europa, fordi det er der sporten er mest populær. Her finder du en liste over de 5 største stadions i verden og lige neden for kan du hente den fulde liste over verdens 20 største fodboldstadioner, som vi vurderede var for stor til at bringe her i sin fulde størrelse.

 

Hent den fulde liste her!
De fleste store og rige klubber har hjemme i Europa, men det betyder faktisk ikke at de har de største stadions. De fire største stadions i verden er faktisk meget overraskende for mange. Som nummer 1 finder man ’Rungnado May Day Stadium’ i Nordkorea med plads til 150.000 mennesker. Herefter besættes de tre næste pladser af stadions, der ligger i Indien, Mexico og Malaysia.

Først nede som nummer 5 kommer et stadion de fleste kender – nemlig Camp Nou i Barcelona. Det er dog ikke kun i top 5 man finder store overraskelser. Resten af listen helt ned til 20. pladsen gemmer faktisk på en række store overraskelser. Download resten af listen ovenfor!

Der skal lyde en stor tak til Cykelvalg.dk for udarbejdelsen af den flotte grafik.