Af Anders Lang Jensen

Ikke mange mennesker i denne verden får æren af at møde selveste Lionel Messi i virkeligheden for øjende af dem selv. Det har enkelte folk i Barcelonas gader nu oplevet, eller tror de i hvert fald selv. Der er tale om Lionel Messi i en anden forstand end normalt. Og enkelte må have gået skuffede hjem, efter deres lykke måske var gjort, troede de selv.

Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images

Det drejer sig om den kendte iraner , som er blevet voldsomt kendt verden over via de sociale medier grundet sit udseende. Den lille iraner ligner den argentinske Messi så meget, at mange mennesker verden over har taget fejl. I det catalanske ønskede dobbeltgængeren da også en lille smule sjov og gang i den.

Det fik mennesker i Barcelonas gader for nylig at mærke på egen krop, da den iranske dobbeltgænger af Barcelonas nummer 10 fra Argentina tog sig en lille gåtur i de catalanske gader. Her skulle der tages billeder af deres idol. Men hvis de ser videoen af dem selv her, må de nok kigge skuffende.

Reza Parastesh

Det er ikke den rigtige Lionel Messi, de har mødt desværre. Den iranske dobbeltgænger fik dog en voldsom opmærksomhed blandt de øvrige mennesker tilstede. Det er ganske enkelt imponerende arbejde fra Reza Parastesh´s side, at mimikken også foregår nøjagtig som den sydamerikanske verdensstjerne.

Det er mediet RuptlyTV, som har udarbejdet videoen. En fan siger bl.a. hvordan det var at møde, i følge ham, Lionel Messi. ”Jeg troede, at denne fyr var Lionel Messi. Han er den bedste, han er gud, han er bare Messi.”

En anden fan var også imponeret af udseendet fra iranerens side. ”Det er imponerende for mig. Jeg kom løbende for at tage et billede af ham, og jeg tænkte virkelig, om det var ham. Min datter spurgte mig hele tiden, om det er ham, og jeg vidste ikke, om det virkelig var.”