Er du også en af dem, der bare elsker at oddse? Mange elsker den ekstra spænding man får, når man har spillet lidt penge på en fodboldkamp. At oddse er dog ikke kun ren sjov. Det handler om at vinde penge, og tabe mindst muligt. Det er blevet en ren videnskab, at analysere kampe, for på den måde at skabe det størst mulige overskud – og det er netop det Oddsguru gør.

Oddsguru.dk er Danmarks nye online betting fællesskab. Vi har skabt en platform, hvor vi har samlet et hold skarpe eksperter, som hver dag sidder klar med deres bedste spilforslag til dig. De gør alt det hårde arbejde med at foretage alle analyserne, mens du bare skal læne dig tilbage og tage imod deres mange spilforslag. Når du er medlem af Oddsguru, så har du automatisk adgang til alle vores spilforslag.

blackfriday-konkurrence

Oddsguru er en relativt ny platform, men har allerede, på under to uger, skabt et samlet overskud på over 2800 kr. (ved et indskud på 100 kr. pr. væddemål). Vi fører en detaljeret statistik over alle vores kampe, så du nemt kan få overblikket over hvordan det går, og om du får noget for dine penge. Statistikken føres ned til mindste detalje for hver dag og hver kamp. Du kan altid se, hvor mange kampe vi har ramt og hvor meget du potentielt har fået for dine penge.

– Se Black Friday kampagnen på her

Vi har på Oddsguru.dk sat gang i en vild Black Friday kampagne, hvor du kan spare helt op til 40% på et medlemsskab. Vi har også en konkurrence, hvor tre personer har mulighed for, at vinde en uges gratis medlemsskab af siden. Konkurrencen kan findes på vores Facebook side netop nu. Det er din mulighed for at komme i gang med at vinde mere når du oddser – grib den!