Real Madrid har netop ansat deres nye træner, Rafael Benitez og meget tyder på, at han allerede er ved at kigge på forstærkninger til næste sæson. Der er et stort pres på Benitez efter denne sæsons mange skuffelser og der skal titler på bordet i næste sæson. Hvis Real Madrid skal vinde titler, så kræver det formentlig at de tilføjer et par stjerner mere til deres hold.

Rafael Benitez skulle ifølge flere engelske og spanske medier kigge mod Premier League i hans jagt på nye spillere. Han er særligt stor fan af Arsenal forsvarsstjerne, Laurent Koscielny. Koscielny har haft en sublim sæson hos Arsenal, hvor han flere gange har bevist, at han er en verdensklasse forsvarer. Koscielny er efterhånden blevet 29 år gammel, hvilket ifølge mange er den perfekte alder for en midterforsvarer.

LONDON, ENGLAND - MAY 30: Arsenal's Laurent Koscielny celebrates after the FA Cup Final between Aston Villa and Arsenal at Wembley Stadium on May 30, 2015 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Benitez ser angiveligt Koscielny som den perfekte erstatning for Pepe, som godt kunne ligne en mand, der er fortid i Madrid. Benitez vil have et rotationssystem i midterforsvaret, hvor han kan skifte imellem Sergio Ramos, Raphael Varane og Laurent Koscielny. Derudover så ser Benitez også Koscielny som den perfekte læremester for Varane, efter som de begge to spiller på det franske landshold og naturligvis taler samme sprog.

Arsenal er dog ikke meget for at slippe deres forsvarskrumtap og derfor skal der et stort beløb på bordet, hvis han skal til Spanien. Benitez er dog ikke helt klar til at smide de 300-500 millioner der formentlig skal til og han vil derfor lave en byttehandel med Arsenal.

Arsenal har længe været lune på Real Madrids, Karim Benzema og det vil Benitez angiveligt udnytte. Han vil sende Benzema plus en mindre pose penge til Arsenal for så, at få Laurent Koscielny den anden vej. Koscielny topper Real Madrids ønskeliste sammen med Sergio Aguero og klubben vil gå langt for at få de to til Spanien.