Kylian Mbappé er et navn, de fleste fodboldkendere kender til. Den 18-årige franske angriber har i løbet af kort tid fået en lynkarriere. I sidste sæson hjalp han Monaco med masser af scoringer oplæg i både den hjemlige liga, Ligue 1 og i Champions League.

PARIS, FRANCE – SEPTEMBER 06: Kylian Mbappe (L) and Neymar Jr of Paris Saint-Germain shake hands before a Paris Saint-Germain training session at Centre Ooredoo on September 6, 2017 in Saint-Germain en Laye, Paris France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

De gode takter fra sidste sæsons dyder i Champions League har han nu ført videre til sin nye klub, Paris Saint Germain. Her har han nemlig gjort nogen, som ingen andre nogensinde har formået.

Den tidligere Monaco-angriber er stadig kun en teenager, da han kun har rundet de 18 somre. Og det er i forbindelse med rollen som teenager, at han nu er indehaver af en ny rekord.

Han har nemlig som teenager scoret i to forskellige klubber i Champions League. Det er der ingen andre, som nogensinde har formået.

Mbappé er som sagt kun 18 år. Der er lagt i kakkelovnen til, at den franske angriber i løbet af de næste par år laver mange flere rekorder, med sine imponerende evner til at score mål for de klubber og landshold, han repræsenterer.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan gik kampene i Champions League

LÆS OGSÅ: Brøndby-flop afslører: Tjente rigtig gode penge