Transfervinduet er i fuld gang og rygterne om forskellige spillere, der skifter klub, kører på livet løs. Der går rygter om, at der i den nærmeste fremtid vil komme til at ske nogle rigtige store nogle af slagsen. Real Madrid skulle blandt andet være en af de klubber, der snart vil præsentere et eller flere store navne.

Det har dog ikke lige lagt i kortene, at det var Real Madrid, som snart skulle præsentere en stor spiller. Arsenal har nemlig længe været storfavorit til at hente den chilenske Juventus stjerne, Arturo Vidal, men nu skulle Real Madrid så ifølge spanske og italienske rapporter have en aftale på plads med Juventus.

“According to the Spanish sports daily, Vidal’s agent Fernando Felicevich and Real’s director general Jose Angel Sanchez have held talks and a five-year contract has been agreed.”

MADRID, SPAIN - MAY 13:  Arturo Vidal of Juventus celebates following his team's progression to the final during the UEFA Champions League Semi Final, second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on May 13, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)Real Madrid skulle altså have en fem årig kontrakt på plads, men de forsøger dog fortsat at presse prisen på Vidal en smule ned. De bruger ifølge rygterne Vidals biluheld til at presse prisen, som ifølge rapporterne skulle lægge på cirka 250 millioner kroner.

Vidal vil hellere til Real Madrid end Arsenal og derfor kan det blot være et spørgsmål om tid før Vidal er Real Madrid spiller. Han er dog i øjeblikket til Copa America med Chile, hvor holdet er i finalen og en eventuel færdiggørelse af handlen samt præsentation vil først ske efter turneringen er slut.

Den nye Real Madrid træner, Rafael Benitez skulle angiveligt være en stor beundrer af Vidal, som han blandt andet har fulgt tæt i hans tid hos Napoli i Serie A. Vidal er en fighter og en motor på midtbanen. Real Madrid har brug for en midtbanespiller, der kan give alt igennem alle 90 minutter og en spiller, som virkelig går ind i tacklingerne og det kan de få i Vidal.