Det er meget overraskende for de fleste, at det er den engelske angriber Jamie Vardy, som er i betragtning til at overtage rollen som Griezmann, hos den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Yahoo skriver at der igen er rygter om, at Leicester-stjernen Jamie Vardy kan være på vej væk, fra Leicester. Den 31-årige englænder overraskede alt og alle, da han blev Premier League-topscorer i 2015/2016-sæsonen, hvor Leicester også vandt Premier League-titlen.

Vardy Leicester

(Photo: Getty Images)

Men det undrer Yahoo lidt, at ingen taler om Jamie Vardy længere. Da han stadig laver mål, men bare ikke i den samme mængde, som han gjorde i mesterskabssæsonen. Det kan dog også hænge sammen med at Jamie Vardy er blevet 31 år gammel, og derfor ikke er så ung længere.

Nu skriver et andet engelsk medie, Sunday Mirror, at Diego Simeone skulle have Jamie Vardy i kikkerten, som en midlertidig angriber, som kan score en del mål for klubben. Eftersom at Antoine Griezmann forventes at være på vej væk, fra Atletico Madrid.

Derfor skal Atletico formentlig ud, og sikre sig en ny angriber, som kan lave et solidt antal scoringer. Spørgsmålet som ingen kan besvare, endnu, er om den engelske angriber er spilleren, som kan overtage rollen.

På nuværende tidspunkt har Atletico Madrid Diego Costa i klubben. Men den spanske angriber kan ifølge mediet ikke, være den eneste solide angriber Atletico har. Derfor skal Madrid-storklubben ud og forstærke sig, og der kommer Jamie Vardy ind i billedet.

Farligt angreb i den kommende sæson?

Sunday Mirror fastslår samtidig, at de godt kan se et farligt angreb, hvis Atletico benytter Diego Costa og Jamie Vardy, på samme tid. Da der så er den store og stærke Diego Costa, og den lille og hurtige Jamie Vardy.

Så er det lidt ligesom nu, hvor Antoine Griezmann er den lille og hurtige spilfordeler. Det vil så være den rolle Vardy overtager, men Vardy har dog ikke den samme teknik som Griezmann, til at fordele spillet.

Læs også: Hudærlig Hazard: Derfor vinder jeg ikke Ballon d’Or