Patrice Evra og Gerard Pique har tidligere spillet sammen hos Manchester United. Der lavede de to spillere dog pranks på hinanden, og det går vildt for sig.

Af Lasse D. Drescher

Til det italienske medie Calciomercato, har Patrice Evra og Gerard Pique været ude og udtale sig. Det omhandler tiden som de to spillere havde hos Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)

Gerard Pique tilbragte sine unge dage hos Manchester United, hvor han dog ikke formåede at slå igennem. Derfor tog Gerard Pique afsked med Manchester United, og endte hos FC Barcelona hvor det går forrygende for Pique.

Patrice Evra var for år tilbage en af de vigtige spillere, på Manchester United-holdet. Patrice Evra har i sin karriere været meget solid, specielt hos Manchester United men også hos den italienske storklub Juventus.

Gerard Pique udtaler følgende til mediet:

“En dag kom Evra ind i omklædningsrummet, med nogle meget specielle sko, som var lavet af Nike. Da Evra så gik i bad, tog vi skoene og brændte dem.”

Patrice Evra svarer følgende tilbage:

“Spas i omklædningsrummet? Der var en gang, og det kunne jeg ikke lide. De brændte mine sko, og det var slet ikke sjovt, og det hele var Piques skyld. Men jeg slog tilbage, og jeg gik ud på toilettet med hans sko, og sked i dem.”

Dette er noget af en historie, som de fleste formentlig aldrig har hørt om. Det sker tit at sådanne historie sjældent ser dagens lys, da det er noget de fleste ikke går og fortæller til andre.

Men af og til er der nogle historie, som bare er sjove eller spændende. Dette er en som mange formentlig vil grine af, da det formentlig er meget usædvanligt. Specielt det som Patrice Evra så vælger at gøre, for ligesom at slå tilbage på Gerard Pique.

Læs også: Real Madrid-præsident: Derfor ville Ronaldo væk