Der rygtes en tidligere Manchester United-stjerne mod klubben igen. Det er en handel som måske kan gå igennem til januar.

Af Lasse D. Drescher

Sportlens skriver om et noget overraskende rygte, som er ude nu. Det forlyder sig at Manchester United skulle overveje at hente en tidligere spiller til klubben, som en forstærkning til angrebet, når januars transfervindue åbner op.

Zlatan med udslåede arme

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Det forlyder sig at spilleren er den svenske stjerne, Zlatan Ibrahimovic. Ibrahimovic er efterhånden blevet 36 år gammel, men han viser stadig klasse og solide målnæse. Da Zlatan Ibrahimovic var hos Manchester United, formåede han at lave 29 scoringer i 53 kampe.

Bare den målscorer indikerer at Zlatan stadig havde niveua til at spille på et højt nivea, sidst han var hos Manchester United. Dog var en langvarig skade skyld i at det ikke blev til mere spilletid, for den ellers velspillende svensker.

En ting man heller ikke må glemme, det er at Manchester United-træneren José Mourinho har et godt forhold, til den svenske angriber. Samtidig med at han nyder at bruge den store angriber, så derfor er et skifte ikke helt umuligt.

Men om Zlatan Ibrahimovic så vil tilbage til Manchester, for måske kun at spille en sæson er ikke sikkert. Da han har taget hele familien med til Los Angeles hvor han altså spiller hos MLS-klubben Los Angeles Galaxy.

Kommer der store handler i januar?

Der er flere Manchester United-fans som mener at sommerens transfervindue har været en skuffelse. De har sikret sig tre nye spillere, men det er ikke for alvor kæmpe stjerner som fansene formentlig håbede på at se komme til klubben.

Spillerne som er kommet til klubben er Lee Grant, Diogo Dalot og Fred. Mange havde forventet at se en forsvarsspiller komme til klubben, men det har Mourinho ikke formået at få til at ske. Så det forventes også der skal ske noget på den front, til januar.

Læs også: Spansk medie: Valencia lejer skuffende Chelsea-spiller