At være vidne til sidste sæsons transfervindue var vildt. Det var et af de vildeste transfervinduer nogensinde med flere superstjerner, der skiftede klub. Angel Di Maria, Alexis Sanchez, Luis Suarez, Diego Costa, Cesc Fabregas, ja det er blot nogle af de spillere, som blev købt og solgt sidste sommer.

Meget peger dog i retning af at denne sommer bliver mindst ligeså vild, hvis ikke vildere. Der skulle eftersigende være en helt vild transferrokade på vej imellem fire af verdens største fodboldklubber. De beløb, der er involveret kunne antyde, at vi får den dyreste transfer nogensinde denne sommer.

Sådan kan transferrokaden komme til at se ud468604542

Gareth Bale – Fra Real Madrid til Manchester United

Eden Hazard – Fra Chelsea til Real Madrid

Antoine Griezmann – Fra Atletico Madrid til Chelsea

Rygter i både spanske og engelske medier antyder, at en transferrokade, som den der er vist ovenover kan ske denne sommer. Manchester United skulle eftersigende have fået grønt lys til at komme med et bud på 800 millioner på Gareth Bale, som vil blive accepteret, hvis Real Madrid så kan hente Eden Hazard.

Real Madrid er klar med 700 millioner for Hazard og bliver det bud accepteret, så kan Hazard ende som Bale’s erstatning i Real Madrid. Skulle Chelsea sælge Hazard for dette vanvittige beløb, så skal de naturligvis også have en erstatning for ham. At erstatte Hazard kræver en af de helt store stjerner og Chelsea skulle eftersigende have fundet manden, der kan gøre det.

Chelsea har udset sig den franske stjerne, Antoine Griezmann, som Eden Hazards erstatning. Griezmann har haft en helt forrygende sæson hos Atletico Madrid og José Mourinho ser ham eftersigende som en perfekt spiller for Chelsea. Griezmann er interesseret i et Chelsea skifte, men det vil kræve et bud på minimum 500 millioner kroner. Beløbet skulle dog ikke være noget problem, hvis Chelsea blot modtager de 700 millioner for Hazard.