Brasilianske Neymar rygtes endnu engang væk, fra den franske storklub. Der er stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det franske medie, L’Equipe, skriver at Manchester United endnu engang viser stor interesse, i PSG-stjerne. Det er den brasilianske kantspiller Neymar, som rygtes mod Old Trafford. Mourinho skulle være klar med en kæmpe lønseddel, til Neymar.

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

26-årige Neymar har i denne sæson for Paris Saint-Germain, formået at sikre sig 28 scoringer og 19 assist, i løbet af denne sæson. Ifølge mediet har Neymar givet udtryk for, at et skifte til England, kunne være en mulighed i den nærmeste fremtid.

Der meldes intet om de præcise tal, på nuværende tidspunkt. Men Neymar vil få en solid lønforhøjelse, hvis han skifter til Premier League-storklubben Manchester United. Så vil Neymar blive den spiller hos Manchester United, som ville få den højeste løn.

José Mourinho skulle også have lovet PSG-stjernen Neymar, en fast plads hos Manchester United. Hvilket også giver sig selv, da Manchester United ikke går ud og betaler så stor en sum penge, for en spiller som kun måske skal være, i startopstillingen.

Spørgsmålet som nogle stiller, er så hvad der skal ske med Alexis Sanchez. Da det forventes at 26-årige Neymar, vil gå direkte ind på Manchester United-holdet, og erstatte den chilenske landsholdsspiller.

Forlader Neymar den franske storklub?

Dog fastslår Neymar til L’Equipe, at hans fokus i øjeblikket ligger på VM-slutrunden til sommer, som bliver afviklet i Rusland. Neymar har tydeligvis store planer og forhåbninger, på at det brasilianske landshold kan få en god turnering, og forhåbentlig vinde slutrunden.

Det spanske medie Don Balon skriver samtidig, at de er i tvivl om, hvor vidt Neymar allerede skifter væk fra PSG. Men omvendt så har Neymar givet udtryk for, at niveauet i den franske liga, ikke er så højt som forventet.

Læs også: Man United & FC Barcelona kæmper om Real Betis-stjerne