Memphis Depay. Det er formentlig et navn man skal ligge mærke til i fremtiden. Depay er for alvor ved at slå igennem hos PSV i den hollandske liga, hvor han gang på gang leverer fantastiske præstationer. Depay har et fantastisk drev med bolden og han kan stort set alt hvad en offensiv spiller, skal kunne idag.

VM i Brasilien blev gennembruddet for Memphis Depay

Memphis Depay spiller som sagt i øjeblikket for hollandske PSV. Han fik sit gennembrud ved VM slutrunden sidste sommer, hvor han fik en del spilletid for Holland. Der var ikke mange, der kendte til Depay før VM. Depay har taget de gode takter fra VM med ind i denne sæson, hvor det er blevet et hav af gode præstationer.

Memphis Depay har spillet 33 kampe for PSV i denne sæson. Han har hvergang optrådt på venstre wing. Det er blevet til hele 23 mål fra Depays fødder i denne sæson, hvilket er meget imponerende når man tænker på, at han kun er 21 år gammel.

Depay viste hertil aften hvorfor han er så eftertragtet

Forlader PSV til sommer

Dutch Eredivisie - "PSV v PEC Zwolle"Det er allerede blevet bekræftet af PSV og Depays agent, at han forlader PSV til sommer. Det virker til at være det perfekte tidspunkt til at tage springet til en af de helt store ligaer. Der er interesse fra mange topklubber, men meget peger i øjeblikket i retning af den engelske, Premier League.

I Premier League står flere topklubber klar til at tage imod Depay med åbne arme. Manchester United, Liverpool, Arsenal og Manchester City har alle været meldt interesserede. Prisen skulle ligge på omkring 150 millioner kroner og Manchester United skulle angiveligt være Depays førsteprioritet.

Depay vil helst til Manchester United, fordi han kender manager, Louis van Gaal og fordi han mener, at det er der, hvor han har størst chance for at få fast spilletid. Hvis Depay fortsætter sin udvikling, så er der vidst ingen tvivl om, at han kan blive en stor fremtidig stjerne i Premier League.