Real Madrid møder konkurrence i jagten på Hazard, fra La Liga-konkurrenten FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Et engelsk medie skriver nu, at det tegner skidt for Real Madrid. Den spanske storklub har længe haft stor interesse i Premier League-stjernen Eden Hazard, som har været solid for Chelsea og det belgiske landshold.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Det forlyder sig nemlig at der er en anden storklub, som nu også vil forsøge at sikre sig Eden Hazard. Det er Real Madrids største konkurrent, nemlig FC Barcelona. Den catalanske storklub skulle så småt have samtaler med Eden Hazard, ifølge det engelske medie.

Mediet Sport er en af de større spanske medier, og de skriver at FC Barcelona skulle have overtaget førertrøjen i jagten på belgieren. Eden Hazard skulle være klar til en fremtid på Camp Nou, melder det spanske medie.

Eden Hazard har kontrakt med London-storklubben frem til 2020, men de fleste forventer at Eden Hazard er væk inden. Specielt fordi han de seneste par sæsoner har været rygtet mod Real Madrid, gang på gang.

Det er dog aldrig endt ud i en afsltutet handel. Det forventes det dog godt at kunne nu, hvor det tyder på at Real Madrid ikke er den eneste storklub, som har 27-årige Eden Hazard i søgelyset. Så skal en af de to spanske storklubber formentlig til at handle hurtigt, for at sikre sig Hazard.

Er det på tide Hazard forlader Chelsea?

Hazard har for alvor etableret sig som en af verdens bedste fodboldspillere, og flere stiller spørgsmålstegn ved hvorfor belgieren ikke forlader Chelsea. Specielt efter den skuffende sæson, hvor de endte på femtepladsen i ligaen.

Eftersom at Chelsea endte på femtepladsen i Premier League, er der altså ingen Champions League eller Europa League for klubben i den kommende sæson, hvilket er en kæmpe skuffelse.

Læs også: Bekræftet: Sporting CP henter Man Utd-stjerne