Den 36-årige engelske angriber Peter Crouch, vil være med i Guinness Rekordbog 2018. Peter Crouch har rekorden som den spiller i Premier League, som har lavet flest hovedstødsmål. Den nuværende Stoke-angriber har formået at lave 51 hovedstødsmål i Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den 36-årige Stoke-angriber Peter Crouch vil ifølge det engelske medie Sky Sports, være med i Guiness Rekordbog 2018. Grunden til at Peter Crouch vil være med i rekordbogen er grundet hans mange hovedstødsmål i Premier League.

(Photo: Getty Images)

Den nuværende Stoke-angriber står noteret for 51 hovedstødsmål i Premier League, ifølge det engelske medie. Peter Crouch har scoret de 51 hovedstødsmål hos seks forskellige Premier League-klubber.

De seks Premier League-klubber er Aston Villa, Southampton, Liverpool, Portsmouth, Tottenham og Stoke. Rekordholderen før Peter Crouch var den velkendte engelske angrebs-stjerne Alan Shearer.

Alan Shearer optrådte hos klubberne Southampton, Blackburn Rovers og Newcastle. Alan Shearer står noteret for 46 hovedstødsmål i Premier League, i løbet af hans karriere. Det er så blevet slået med fem mål af den 36-årige Peter Crouch.

Peter Crouch udtaler følgende til Sky Sports:

“Det føles rigtig godt! At have en rekord, specielt i en liga som Premier League. Hvis man er angriber, bør man være i boksen det meste af tiden. Man skal være klar på at bolden kan komme, hvert eneste øjeblik.

Det er sådan jeg har spillet hele karrieren, og det har jeg ikke planer om at ændre på. Det virker så forkert hver gang jeg ser en angriber, rende rundt udenfor boksen. Jeg kan simpelthen ikke forstå det.”

Det velkendte engelske medie Sky Sports understreger samtidig, at det ikke forventes en anden overtager rekorden i den nærmeste fremtid. Da det er de færreste spillere som formår at lave så mange hovedstødsmål i deres tid i den engelske Premier League.

Læs også: Xavi storroser FC Barcelona-spiller: Han er verdens bedste midtbanespiller