Længere nede kan du læse noget meget spændende. Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo tjener rigtig meget, men hvor meget tjener han?

Af Lasse D. Drescher

Den 33-årige portugiser Cristiano Ronaldo, har været et varmt emne efter skiftet til Juventus. Den solide portugiser valgte at forlade den spanske storklub Real Madrid, for netop at skifte til Serie A-storklubben Juventus.

ronaldo løn juventus

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Cristiano Ronaldo er igen kommet i medierne efter han blev udvist, i Champions League-kampen mod det spanske storhold Valencia. Men i dette øjeblik er det ikke det, som Football-Italia har fokus på.

I den næste Serie A-kamp for Juventus, skal de nemlig møde det italienske hold Frosinone. Det italienske medie har nemlig kigget på hvad Cristiano Ronaldo tjener hos Juventus, og så sammenlignet det med hvad Frosinone-spillerne tjener.

Det spøjse som er kommet frem, er så at Cristiano Ronaldo efter sigende skulle tjene tre gange så meget som hele Frosinone-truppen sammenlagt. Det er altså en ekstrem sum som portugiseren tjener, men det vidste de fleste formentlig godt.

Engang imellem kan man dog godt blive overrasket over at se, hvor meget en fodboldspiller som Cristiano Ronaldo egentlig tjener. Når det sættes i perskeptiv i forhold til andre klubber, som netop Juventus skal op og kæmpe imod.

Hvornår viser Ronaldo for alvor sig frem?

Det står dog rimelig klart hvem man forventer vinder kampen, når Juventus og Frosinone tørner sammen i Serie A. Mere eller mindre alle forventer at se Juventus vunde endnu en Serie A-kamp, da de gør hvad de kan for at sikre sig alle de point de kan.

Cristiano Ronaldo mangler dog ifølge flere fodbold-tilhængere, at slå igennem hos Juventus. Han har fået hul på målbylden, men mangler stadigvæk lidt at slå rigtig igennem. Dog kan det være at det kræver lidt tid, for at Ronaldo for alvor føler sig hjemme hos Juventus.

Læs også: Italiensk medie: Engelsk storklub jagter Serie A-talent