John Terry er en sand legende i Chelsea. Den tidligere styrmand i London-klubben bliver dog nu sat i forbindelse med et noget usædvanligt skifte. Ifølge journalist kan et skifte til Premier League og en topklub af slagsen blive interessant.

Af Anders Lang Jensen

 

Journalist Adrian Durham fra mediet talkSPORT melder nemlig, at Manchester United burde kigge på John Terry som mulig ny spiller til truppen. Han melder derudover, at en handel kan lade sig gøre. Han stiller Terry over spillere som Chris Smalling, Phil Jones, Marcos Rojo og Victor Lindelöf.  rent niveaumæssigt.

Forholdet mellem manager Jose Mourinho og John Terry er stærkt, og de to har et stærkt bånd. Netop forholdet imellem disse kan spille en rolle, for at portugiseren vil hente legenden ind til sit mandskab på en fri transfer i den nærmeste fremtid.

 

Selvom nyheden virker ganske vanvittig, melder Adrian Durham altså at Terrys situation som kontraktfri plus deres fælles forhold spiller en rolle. Derfor afviser han ikke, at skiftet faktisk kan ske.

Hvad mener du? Bør Mourinho hente rutinen ind for at få styr på den defensiv, der i denne sæson har set noget vakkelvorn ud mildest talt.