Chelsea har netop sikret sig det engelske mesterskab efter en overbevisende sæson, hvor det længe har været forventet, at de ville ende som nummer 1. Chelsea har spillet godt og hele seks af holdets spillere endte på årets hold i Premier League.

LONDON, ENGLAND - MAY 03: Gary Cahill, Didier Drogba and Thibaut Courtois of Chelsea celebrate winning the Premier League title after the Barclays Premier League match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge on May 3, 2015 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Chelseas sæson har dog på trods af mesterskabet og Capital One Cup titlen, ikke været en sæson med lutter succes. I Champions League blev det til et skuffende nederlag i ottendedelsfinalerne mod PSG. I FA Cuppen blev man slået ud af League one holdet Bradford på hjemmebane.

De fleste Chelsea fans havde set, at man i denne sæson kunne kæmpe med om ‘The Treble’, men sådan skulle det altså ikke gå. Meget tyder dog på, at José Mourinho og Roman Abramovich er meget opsatte på at det skal ske i næste sæson. Chelsea har en skræmmende stærkt hold, men Mourinho ønsker at forstærke det yderligere, særligt med henblik på Champions League.

Potentiel Chelsea opstilling i sæsonen 2015/2016

Skærmbillede 2015-05-07 kl. 10.11.31

Chelsea er både på jagt efter spillere, der kan gå direkte ind i startopstillingen og spillere, der kan forstærke deres bænk. Til startopstillingen ønsker Mourinho, at hente Paul Pogba og Raphael Varane for et samlet beløb på cirka 1 milliard kroner.

Udover Pogba og Varane, så er det realistisk, at Chelsea kan hente spillere som, Alexandre Lacazette, Seamus Coleman og Antoine Griezmann. Det er alle tre spillere, som potentielt kunne gå ind i startopstillingen, men som udgangspunkt, så skal de være en del af en stærk bænk.