Real Madrid-spilleren Casemiro rygtes ifølge spansk medie væk, fra den spanske storklub. Der er ifølge mediet stor interesse, fra storklubberne Manchester United og Paris Saint-Germain. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet Diario Gol skriver at der er interesse i Real Madrid-profilen Casemiro. Der er ifølge det spanske medie stor interesse i brasilianeren, fra flere europæiske storklubber. Paris Saint-Germain og Manchester United er dog de to klubber i førersædet, ifølge mediet.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det meldes at Real Madrid-spilleren har en frikøbsklausul i hans kontrakt, og den er absurd høj ifølge mediet. Den 25-årige midtbanespiller er solid for Real Madrid, men den er måske lidt for høj.

Frikøbsklausulen ligger på omkring 1.480.000.000 kroner, og det kan Diario Gol ikke helt få til at hænge sammen. Der skrives at Ligue 1-storklubben PSG skulle overveje, at udløse Casemiros frikøbsklausul.

Manchester United derimod har lige været ude og bruge mange penge, men det har den franske storklub også. Dog meldes det at Manchester United formentlig ikke er klar, til at udløse midtbanespillerens frikøbsklausul.

Det spanske medie understreger dog at Manchester United, formentlig godt kan finde de millioner frem. Men om de så vil bruge dem alle, på en enkelt spiller forventes ikke. Specielt fordi de allerede har Nemanja Matic på den defensive midt.

Bliver den 25-årige hos Real Madrid, eller bliver frikøbsklausulen udløst?

Dog må det også understreges at Casemiro har en del erfaring, taget hans alder i betragtning. Casemiro var udlejet en sæson til FC Porto, og derefter er det bare gået bedre og bedre for den brasilianske midtbanespiller.

Diario Gol understreger dog at Casemiro er en vigtig spiller for Real Madrid, så det ikke sikkert at de vil sælge brasilianeren. Men hvis de to klubber udløser frikøbsklausulen, så er alle muligheder åbne for storklubberne.

Læs også: PL-storklubber i kamp: Jagten på Tottenham-profil begynder