Den franske landsholdsspiller og en af verden største talenter Ousmane Dembele, skuller i følge flere kilder have indgivet en transferanmodning til ledelsen i Barcelona. Det efterlader den catalanske storklub uden en egentlig fløjspiller, såfremt han skifter i det kommende transfervindue til januar. Hvem, der så skal erstattet og udfylde rummet efter den tidligere Dortmund-spiller, der er rygtet til en række klubber i Premier League, er ikke til at vide. Men det engelske medie Goal.com skriver i dagens avis, at der er noget, der tyder på, at man vil hente Neymar hjem.

Den kun 21-årige fodboldspiller, Dembele kom fra Dortmund til de forsvarende La Liga-mestre i sommeren 2017, og er dermed kun i gang med sin anden sæson i den spanske storklub. Han kostede træner Ernesto Valverde, hvad der svarer til cirka 785 millioner danske kroner. Og han er ikke blevet mindre værd. Og nu ser han ud til at skifte klub igen.

Tidligere holdkammerat er sikker i sin sag: Neymar VIL tilbage til Barcelona

Men Valverde har en plan. Han vil erstatte Dembele med den tidligere Barca-spiller Neymar, der for to sæsoner skiftede klubben ud med PSG i den franske Ligue 1. Men kilder melder om en utilfreds Neymar. Planen er at bytte Neymar for Dembele og derudover betale PSG nogle hundrede millioner, så begge parter er tilfreds. Det skriver Goal.com.

Hvorfor vil han væk?

Dembele har været udsat for meget kritik på det seneste. Både hans præstationer på banen, men i særdeleshed livet uden for banen. Han missede blandt andet en træning i løbet af ugen, fordi han spillede computerspil hele natten med sine venner. Og ifølge andre kilder, er den også gal med kosten. Han spiser usundt og junkfood. Han arbejder ikke synderligt hårdt til træning. I det hele taget, er den profesionalisme som i første omgang bragte ham til Dortmund og siden Barcelona, næsten ikke eksisterende mere. Og konsekvensen er at sælge ham.