Liverpool er videre til kvartfinalerne i Champions League, efter at klubben slog Bayern München ud af det fornemme selskab.

AF: EMIL PLOVGAARD

Virgil van Dijk
Foto: Clive Brunskill/Getty Images

I det første opgør på Anfield spillede Liverpool og Bayern München 0-0, men det var et noget anderledes resultat, som onsdagens kamp bragte af sig.

Gæsterne fra Merseyside vandt nemlig opgøret på overbevisende manér, og kunne rejse hjem til det engelske med en 3-1-sejr i bagagen.

Sadio Mané var første mand på måltavlen i gårsdagens opgør, inden Joel Matip bragte balance i regnskabet for Bayern-mandskabet via et mål i eget net.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

Van Dijk førte atter Liverpool-holdet foran i München, mens Mané scorede til kampens endelige resultat: 1-3.

Det betyder, at der nu er fire engelske klubber videre blandt de sidste otte. De andre tre klubber er Tottenham, Manchester United og Manchester City.

Foruden de engelske klubber er også Juventus, FC Barcelona, Porto og Ajax. Og det er sidstnævnte, som Virgil van Dijk er bange for at møde.

Van Dijk: Ajax gør det fantastisk i Champions League

I et interview med Veronica TV fortæller den hollandske forsvarsspiller, ifølge Daily Star, følgende:

”Jeg er faktisk rimelig ligeglad, men vi trækker sikkert en engelsk klub igen.”

”Ajax? Det ville være en fed kamp. Men det ville blive svært, for de gør det fantastisk i Champions League. På den måde er det ikke en modstander, jeg ønsker at møde.”

Den hollandske hovedstadsklub imponerede, da de tidligere på måneden sendte Real Madrid ud af den fornemme turnering.

Den første kamp mod madrilenerne endte med et 1-2-nederlag på eget græstæppe. Men i returkampen skete der noget. Hollænderne dukkede op på Santiago Bernabeu med masser af mod – og resultatet af dette blev, at Ajax vandt med hele 4-1.

Carragher: Intet at frygte

Klubikonet Jamie Carragher mener dog ikke, at Liverpool har noget at frygte.

”Jeg føler, at præstationer i anden halvleg fra ham (Virgil van Dijk, red.), men også resten af holdet, var en af de bedste præstationer af Liverpool på udebane nogensinde.”

”Jeg følte aldrig, at Bayern var tæt på at score. Både Virgil van Dijk og Joel Matip gjorde det godt i forsvaret.”

”Hvis man kan holde fast i det nuværende momentum, kan Liverpool godt gå hele vejen i denne turnering,” fortæller Carragher til engelsk TV.