Premier League er muligvis den bedste liga i hele verden. Det afspejler sig også i antallet af spillere fra Premier League, som nåede frem til semifinalerne ved dette års VM. Det tal hedder 44.

Derudover er samtlige 23 spillere fra den engelske landsholdstrup på kontrakt hos klubber i Premier League. Det viser lidt om niveauet i ligaen.

Selvom vi trækker de 23 englændere fra, så var der alligevel 21 spillere, som ikke kom fra England, men alligevel til daglig optræder i den bedste, engelske liga.

På trods af det høje niveau i Premier League, så er der alligevel en del spillere, som ikke formåede at føre de gode præstationer på klubplan med sig videre til landsholdet ved dette års VM.

Her er et kig på fem spillere, som til daglig spiller i Premier League, men ikke imponerede ved VM-slutrunden.

1: Alex Iwobi, Nigeria og Arsenal

VOLGOGRAD, RUSSIA – JUNE 22: Alex Iwobi of Nigeria during the 2018 FIFA World Cup Russia group D match between Nigeria and Iceland at Volgograd Arena on June 22, 2018 in Volgograd, Russia. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Nigeria havde en noget svær gruppe. Således var det midtafrikanske land havnet i samme gruppe som Island, Argentina og Kroatien.

Flere talentfulde spillere var dog med for Nigeria, heriblandt Alex Iwobi.

Den 22-årige nigerianer formåede dog ikke at imponere i Nigerias åbningskamp mod Kroatien. Her var han udisciplineret, kaotisk og ofte søgte han tilbage til sin naturlige position på den centrale midtbane.

Dette gjorde, at der var næsten helt frit på den venstre side, hvor Iwobi ellers burde have været. Det resulterede i, at Nigeria gav mange kontrachancer væk til kroaterne. Et våben, som de mere end gerne udnytter.

En spiller af hans kvalitet er for god til at spille 20 mærkelige minutter ud af 90.

Nigeria avancerede sig ikke videre fra gruppespillet, og måtte med et tidligt fly hjem. Hans holdkammerater, Mohamed Elneny fra Egypten og Mesut Özil fra Tyskland, blev også ekspederet ud i gruppespillet.

2: Nicolas Otamendi, Argentina og Manchester City

SAINT PETERSBURG, RUSSIA – JUNE 26: Nicolas Otamendi of Argentina looks on during the 2018 FIFA World Cup Russia group D match between Nigeria and Argentina at Saint Petersburg Stadium on June 26, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Nicolas Otamendis VM blev langt fra, som han havde håbet på. Efter at have vundet Premier League med Manchester City i den overståede sæson, var der høje forventninger til argentineren.

Otamendi var sløv, doven, og ugidelig. Desuden kostede han 2 ud af 3 mål i kampen mod Kroatien i den sidste kamp i gruppespillet. Som om det ikke var slemt nok, så var hans præstation mod Frankrig endnu ringere.

19-årige Kylian Mbappé splittede Argentinas forsvar ad. De to midterforsvarer, Marcos Rojo og Nicolas Otamendi, blev udstillet og ydmyget. Det lykkedes franskmændene at vinde kampen 4-3.

Otamendi skulle have været lederen i forsvaret. Men han blev alt andet. En håndfuld fejl og et par dårlige clearinger medførte, at dette langt fra blev hans VM-slutrunde.