Monaco

Frankrig: Djibril Sibibe

Kroatien: Danijel Subasic

En af de målmænd, der virkelig har imponeret i turneringen har været Kroatiens Danijel Subasic. Og så er han grunden til at Kroatien er nået til finalen. Han har nemlig vundet tre straffesparkskonkurrencer og det gør man ikke uden målmandsteknisk dygtighed. Og det har den kroatiske keeper. Modsat findes holdkammerater Djibril Sibibi, der gennem hele turneringen har siddet på bænken for Frankrig.

Atletico Madrid

Frankrig Antoine Griezmann, Lucas Hernandez, Thomas Lemar

Antoine Griezmann

(Photo: Getty Images)

Kroatien: Sime Vrsaljko

Ikke et særlig anerkendt navn under denne slutrunde, men faktisk så har Lucas Hernandez i den grad leveret toppræstationer når han har været på banen for Frankrig. Det samme har været tilfældet med holdets helt store stjerne. Antoine Griezmann, der har bidraget med tre mål og to assists indtil ivdere. Thomas Lemar har også været en habil indskifter for Les Blues, som det franske landshold også kaldes.

Klar til VM-finalen er også Kroatien. Og specielt højrebacken Sime Vrsaljko, der efter en skade i kvartfinalen alligevel formåede at være 100 procent fit til semifinalen mod England. Her leverede han en præstationer af de helt store og forsvarede kroaternes mål med næb og klør. Atletico Madrid skal være glad for at de har ham.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side og læse mere om VM-finalen og klubber, der har spillere på begge sider