I vores serie af indlæg, hvor vi kigger på alle VM trøjerne, er turen nu kommet til gruppe E. Gruppe E er en gruppe med Frankrig som den klarer favorit til 1. pladsen. Frankrig mangler godt nok både Franck Ribery og Samir Nasri, men de har alligevel vist sig at være meget stærke i opvarmningskampene til VM 2014. I gruppe E finder vi også Schweiz, Ecuador og Honduras. Der forventes at Frankrig kommer til at sidde på 1. pladsen og at man så vil se Schweiz og Ecuador kæmpe og gruppen 2. plads.

Frankrig

Frankrig er som nævnt den klarer favorit i gruppe E. De kan dog se frem til et par svære kampe mod Schweiz, Ecuador og Honduras, som vil gøre alt for at stjæle point fra Frankrig. Frankrig kommer til uden VM uden den store stjerne Franck Ribery, som desværre for Frankrig er skadet. Manchester City stjernen Samir Nasri må også blive hjemme på trods af en god sæson, da han er blevet valgt fra af den franske landstræner Didier Deschamps, angiveligt fordi han laver for meget ballade.

Frankrig kommer til VM i nogle af de trøjer, som vi her på Fodboldspilleren.dk syntes er nogle af de absolut fedeste ved VM slutrunden. Trøjerne er lavet af Nike og de har fået et meget stilrent look. Hjemmebanetrøjen er lavet i polo stilen med krave. Den er mørkeblå, med hvide detaljer, bl.a. hvid krave. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts og røde strømper. Frankrigs udebanetrøje er hvid med lidt mørkere striber, som går på tværs af hele trøjen. Til udebanetrøjen er der hvide shorts og hvide strømper.

Hvis du holder med Frankrig eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Schweiz

Schweiz skal formentlig kæmpe om 2. pladsen i gruppe E. De skal forsøge at tage point fra Frankrig og det kan de muligvis også godt gøre. De har et meget ungt og talentfuld hold, som bl.a. har mange spillere med fra sejren ved U21 EM i Danmark, i 2012. Xherdan Shaqiri fra Bayern München er en af de schweiziske spillere man forventer sig meget af og han er en af dem som skal finde top præstationerne frem, hvis Schweiz skal have fingrene i 2. pladsen i gruppe E.

Schweiz kommer til VM i en rød og hvid hjemmebanetrøje, som har krydset fra Schweiz’ flag implementeret i trøjen. Til hjemmebanetrøjen er der hvide og røde shorts samt røde strømper. Schweiz udebanetrøje er lige modsat hjemmebanetrøjen med hensyn til farverne. Den er hvid med røde detaljer. Til udebanetrøjen er der hvide og røde shorts samt hvide strømper.

Hvis du holder med Schweiz eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Ecuador

Ecuador forventes at komme til at slås med Schweiz om 2. pladsen i gruppe E. Ecuador bliver af mange undervurderet, men da de senest var med ved VM i 2006, kom de faktisk videre fra gruppespillet. Den største stjerne på Ecuadors hold er uden tvivl anføreren Antonio Valencia, som vi kender fra Manchester United. Ecuador sørger dog stadig over den tragiske død der ramte deres stjerne angriber Christan Benitez der døde for cirka et år siden. Ecaudor vil kæmpe for Benitez og det bliver helt sikkert et meget spændende hold at følge.

Ecuador stiller til VM i Brasilien op i en gul hjemmebanetrøje med blå detaljer. Til den gule hjemmebanetrøje er der blå shorts og røde strømper. Ecuadors udebanetrøje er blå med gule detaljer og til den er der hvide shorts samt blå strømper.

Hvis du holder med Ecuador eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Honduras

Det sidste hold i gruppe E er nok også det hold, man må forvente slutter på gruppens 4. plads. Det er Honduras, som er et af de hold til VM der er lavest placeret på verdensranglisten. Man må dog forvente at Honduras vil give alt for at tage point fra nogle af de store hold i gruppe E og hvem ved, måske kan Honduras gå hen og overraske.

Honduras kommer til VM i en hvid hjemmebanetrøje med blå detaljer. Hele hjemmebanesættet er hvidt, der er altså hvide shorts samt hvide strømper til Honduras’ hjemmebanetrøje. Udebanetrøjen er blå med hvide detaljer. Til udebanetrøjen er der blå shorts og blå strømper.

Hvis du holder med Honduras eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Du kan også se andre fede trøjer her på siden fra klubfodbold for eksempel de super populære Premier League trøjer