For at lade op til VM 2014 i Brasilien og for at gøre ventetiden lidt nemmere at holde ud – har vi valgt at tage et kig på VM grupperne og ikke mindst de nye trøjer som holdende stiller op i. Den første gruppe er naturligvis gruppe A. I gruppe A finder vi: Brasilien, Kroatien, Mexico og Cameroun. Umiddelbart ligner det en sikker 1. plads til Brasilien, men det kan godt blive sværere for dem end man lige går og tror. Fodboldspilleren.dk handler dog mest om fodboldudstyr og derfor har vi valgt at holde fokus på fodboldtrøjerne.

Brasilien

Brasilien stiller op til VM 2014 med 3 trøjer. Hjemmebanetrøjen må siges at være helt klassisk, i de velkendte gule og grønne farver. Til hjemmebanetrøjen er der blå shorts og hvide strømper. Det er meget normalt for landshold, at stille op med en helt klassisk hjemmebanetrøje. Udebanetrøjen er også i en klassisk brasiliansk farve, nemlig blå. Den har dog fået et fedt mønster, med nogle små hvide og lidt utydelige prikker, som giver trøjen et fedt udseende. Til udebanetrøjen er der hvide short og blå strømper. Den sidste trøje er 3. trøjen. Ikke alle hold vælger at have en 3. trøje, men det har Nike lavet til Brasilien. Den er som man kan se helt sort, men Nike og brasiliansk logo i en neon gul farve. Til 3. trøjen er der sorte shorts med neon gule striber og sort strømper.

Hvis du holder med Brasilien eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Kroatien

Det næste hold i gruppe A er det eneste europæiske hold i gruppe A, nemlig Kroatien. Det er et landshold med en opadgående formkurve og vi har gennem de seneste år set flere Kroatiske stjerne slå igennem i international fodbold, herunder bl.a. Modric og Mandzukic. Kroatien har som altid en flot rød og hvid ternet hjemmebanetrøje. Til hjemmebanetrøjen er der blå shorts og hvide strømper. Kroatiens udebanetrøje er blå med røde og hvide tern på toppen af trøjen, hvilket giver en reference til hjemmebanetrøjen og landets flag. Til udebanetrøjen er der blå shorts med røde og hvide tern på siden og blå strømper.

Hvis du holder med Kroatien eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Mexico

I gruppe A finder vi også Mexico, som bl.a. slog Brasilien i finalen ved OL i London i 2012. Mexico har et spændende hold med unge spillere, som elsker at spille hurtigt og offensivt fodbold. Mexico plejer at have nogle trøjer med nogle vilde mønstre og det har Adidas også lavet til dem denne gang. Hjemmebanetrøjen er klassisk grøn og hvid, men med tynde hvide striber ned langs maven og to lyn i rød og hvid, som kommer ind fra siden og rammer logoet på midten af brystet. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts og strømper som er halvt hvide og halvt røde, med grønne detaljer. Udebanetrøjen kommer i en frisk farve rød farve med et zigzag mønster i sort, henover brystet på trøjen. Til udebanetrøjen er der sorte shorts og røde strømper.

Hvis du holder med Mexico eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Cameroun

Det sidste hold i gruppe A, er afrikanske Cameroun. Cameroun har et hold bestående af en række store stjerner, som f.eks. Samuel Eto’o og Alex Song. De har vist sig at være overraskende stærke, ved bl.a. at spille 2-2 ude mod Tyskland i en af træningskampene før VM. Puma har lavet nogle helt fantastiske og helt unikke trøjer til Cameroun. De er inspireret af afrikansk kultur og har derfor begge to et mønster som afspejler dette på trøjen. Hjemmebanetrøjen er grøn med det fantastiske print og den kommer med grønne shorts og gule strømper. Udebanetrøjen er helt gul og kommer også med det fantastisk flotte print. Til udebanetrøjen er der gule shorts og gule strømper.

Hvis du holder med Cameroun eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.