Vi vil alle sammen gerne vinde lidt i ny og næ. Og for de, der for alvor går op i sport og spil, kan det ligefrem være forbundet med en hel del stolthed og ære, når der skal placeres penge på sportsvæddemål online. Nogen går metodisk til værks, mens langt de fleste hyggespiller et par skillinger, når der er TV-kamp i Premier League. Men hvis du går og drømmer om at skabe bedre rammer for din betting i eksempelvis Premier League, så er der i den grad et par gode råd, man kan følge for at optimere sit spil.

Find den rette sportsbettingudbyder

Det handler ikke bare om at finde de rette kampe at spille på, hvis man vil have succes i betting. Det handler i lige så høj grad om at finde den rette spiludbyder. Måske lurer der en god bonus som velkomsttilbud, men det er nu mest af alt oddsene, som har interesse i den forbindelse. Jo større tilbagebetalingsprocent, desto bedre vilkår vil du som spiller stå med. Eksempelvis får man ret høj tilbagebetalingsprocent på Mr Green odds, så dette kunne være et glimrende sted at teste sin nyerhvervede indsigt i betting-verden, hvis man ønsker at blive mere seriøs omkring sit spil.

Information er vigtigt!

Selvom Premier League er en af verdens mest eksponerede ligaer, så vil du stadig væk kunne være heldig at finde lukrativ info, som måske kun et fåtal har fået opsnappet. Information om skader og stemninger er altafgørende for et fodboldholds præstationer, og hvis du er hurtigt på nyhederne om vigtige skader og sygdom hos afgørende spillere, så kan du score et højt odds, før resten af markedet har opsnappet nyheden, og oddsene dermed vil rette sig til. Man kan med fordel benytte sig af de store fodboldaviser online, men i den grad også online platforme som Twitter, hvor der skydes hurtige nyheder ud på sekundet.

Fang det tidlige startodds først på ugen

Hvis du allerede er tunet ind på et godt spil i weekendens Premier League-runde, så kan det være en fordel at spille tidligt på ugen, eller så tidligt som overhovedet muligt. Hvis du har gjort din research ordentligt og har læst kampudfaldet korrekt, så vil du opleve at dit odds på det pågældende udfald vil falde i løbet af ugen. Man kan derfor vinde en del procenter ved at være hurtigt ude med sine indsatser. Og i sidste ende handler succes om de små procenter i betting-verden.

Spil på asiatiske handicaps

Hvis du ikke allerede er bekendt med asiatiske handicaps, så er der her tale om en særlig slags handicap, hvor der opereres med kvarte, halve og trekvarte handicaps med mulighed for at få dele af sin indsats tilbage i tilfælde af tab. Når først man har sat sig ind i de asiatiske handicaps opbygning, vil de forekomme ret enkle. Det vigtigste at nævne her er, at asiatiske handicaps ofte udbydes med større tilbagebetalingsprocent end det almindelige 1X2 marked, så du vil faktisk oftest kunne få et højere odds på eksempelvis en hjemmesejr til Liverpool ved at spille det via asiatisk handicap fremfor blot at vælge det almindelige 1-tal lige på.

Hold dig til singlespil

Det kan være utroligt fristende at kombinere op til flere forskellige gode idéer på ugens kampe i Premier League. Et multi-spil med et højt odds kan sende julelys i de flestes øjne, når man først begynder at tænke på, hvad man kan vinde via disse store akkumulerede odds. Men faktum er, at du reducerer dine chancer for succes i betting, hver gang du føjer endnu et bet til din spillekupon. Sørg efter bedste evne for at holde dig til spil på single udfald, da du dermed bevarer størst muligt gevinstchance. Dine vinderchancer falder drastisk jo flere kampe du udvælger til din kupon.

Hold øje med hele udbuddet af odds

Hvis du nærstuderer en kamps odds udbud før kampen i alt fra 1X2-marked, handicap marked, resultatmarked og målmarked, vil du til tider kunne spotte et par gode fiduser. Hvis du eksempelvis tænker at en fodboldlandskamp med Danmark ender 0-0, og ønsker at spille på resultatet, så kan det nogle gange betale sig også at tjekke oddset for under 0,50 mål, hvilket jo reelt er det samme som 0-0. Nogle gange opereres der med forskellige tilbagebetalingsprocenter på de forskellige individuelle odds markeder, hvilket betyder, at oddset på under 0,50 mål faktisk godt kan hænde at være højere end oddset på slutresultatet 0-0. Og sådan kan man gå på detektivjagt i odds markederne og redde sig nogle ekstra procenter.