To engelske stjerner, der begge har brug for en ny start, får måske snart muligheden for et klubskifte. Det bliver dog ikke et helt almindeligt et af slagsen. Hvis forhandlingerne går efter planen, skal de to stjernespiller nemlig bytte klub. Dette kunne bliver sommerens helt store transferskift i den engelske Premier League mellem de to storklubber Liverpool og Arsenal.

Liverpool vil have mere end bare Walcott

Arsenal og Liverpool er netop nu i forhandling om et sommerskifte, som måske mere skal beskrives som et transfer byt mellem Theo Walcott og Rahemm Sterling. Liverpool vil dog have mere end blot den hurtige vinge fra Arsenal med i byttet. De forlanger op til 20 millioner £ oveni hatten.
Sterling har endnu 2 år tilbage af sin kontrakt hos Liverpool, mens Walcott kun har en sæson tilbage på sin Arsenal kontrakt.

download

Ikke første gang Arsenal forsøger sig med byt af Walcott

Tiden skal ikke skues langt tilbage for at finde sidste episode, hvor Arsenal forsøgt sig med et byt af Walcott for en Liverpool spiller. Sidste sommer første Wenger nemlig at få skaffet Luis Suarez til Arsenal holdet i bytte med Walcott.
Den gang havde Arséne Wenger ikke held med sine forhandlinger, men måske kan Brendan Rodgers bedre se fordelen ved denne handel.