Stokes midtbanemand blev i går aftes udråbt som årets bedste spiller i Wales. Ikke nok med det fik han også hevet supporter-prisen hjem.

Af Anders Lang Jensen

CARDIFF, WALES - NOVEMBER 08:  Wales captain Ashley Williams (l) shares a joke with Joe Allen as the team train ahead of their World Cup Qualifier against Serbia at the Vale on November 8, 2016 in Cardiff, Wales.  (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Photo by Stu Forster/Getty Images

Det var ellers ikke de små navne, der var Allens konkurrenter om de eftertragtede priser. Gareth Bale var også, men han fik dog en lille trøst i en anden pris. Nemlig Sponsor-prisen for at føre sit land til semifinalerne ved sommerens EM-slutrunde.

Allen, som havde en karriere der var gået i stå for blot en enkelt år siden i Liverpool, er blevet en storspiller for Wales og Stoke, og fik dermed flest stemmer i jagten på priserne hjemme i Wales.

Wales landstræner Chris Coleman, som fik en speciel pris for ham selv grundet hans fantastiske resultater for landsholdet, var stolt af Joe Allen. ”Begge de to priser han har vundet, er fuldt fortjent til Joe.”

”Han er en fantastisk spiller, som arbejder for holdet. Og ligesom resten af holdet havde han en god slutrunde i sommer i Frankrig.”

En flot pris til Joe Allen. Er det fortjent, eller hvad synes du?