Steve Walsh mener at det er hans skyld, at Ronald Koeman har hentet den tidligere Aston Villa-spiller Idrissa Gueye til Goodison Park.

Af Lasse D. Drescher

Steve Walsh mener at det var ham, som fik den nye Everton-træner Ronald Koeman, til at holde øje med Idrissa Gueye. Gueye er et af Evertons nyindkøb i sommerens transfervindue.

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 30: Crystal Palace's Andros Townsend is fouled by Everton's Idrissa Gueye during the Premier League match between Everton and Crystal Palace at Goodison Park on September 30, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Terry Donnally - CameraSport/CameraSport via Getty Images)

(Photo by Terry Donnally – CameraSport/CameraSport via Getty Images)

Steve Walsh havde god andel i Leicesters mesterskabs-triumf sidste sæson, og nu er Walsh taget til Everton, hvor Walsh formentlig håber på at få så stor en rolle som han havde hos Leicester.

Steve Walsh udtaler følgende til Everton Magazine:

“Jeg bad træneren om at holde øje med Gueye, fordi jeg kunne se potentiale. Vi så at Gueye var fyldt med energi, både på og udenfor banen. Han arbejder hurtigt, både med og uden bold. Han er en god presspiller, og derfor blev vi enige om, at han skulle hentes til Goodison Park.”

Læs også: Rooney: Det er trættende at svare på de samme spørgsmål