Af David Paris 

Arsenal-træner Arsene Wenger har nyt omkring flere af sine spillere. Desværre er de dårligt nyt for de andre Premier League-klubber Manchester United og Manchester City. London-klubbens stjernespillere Alexis Sanchez og Mesut Ozil er nemlig ikke til salg. Han fortæller til det engelske medie Goal.com, at ingen af dem kommer til at forlade klubben i januar-transfermarkedet. Han skuffer altså bestyrelserne og trænerne i de to klubber og tvinger samtidig dem til at tænke i nye baner, hvis de fortsat ønsker at forbedre deres offensive kræfter.

Duoen, der begge har kontraktudløb til sommer, når denne sæson er slut, har i den seneste tid været sat i forbindelse med et skifte væk fra Emirates Stadium og her har klubberne, Manchester City, Manchester United og også Real Madrid og Bayern München meldt deres interesse. Stærkest er rygterne om 28-årige Alexis Sanchez til United, hvor Mourinho er træner. Den chilenske landsholdspiller skulle nemlig beundre træneren og have et ønske om en dag, at komme til at arbejde sammen med ham. Derudover har 29-årige Özil så sent som i sommer været tæt på et skifte til Manchester United. Det er dog ikek blevet til noget af uvisse årsager.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Frem mod Arsenals Premier League-kamp onsdag mod Huddersfield har den franske træner sagt følgende om de to stjerners situation hos The Gunners, som Arsenal også kaldes: “Ja de bliver begge to. De skifter ikke. Der er ingen tvivl. Jeg tænker ikke på det hver dag. Det er ikke et tema i klubben. Så lang tid de er her i klubben, yder de 100 procent og sådan er det. Så vidt jeg er informeret bliver de begge to som minimum resten af sæsonen ud, det vil sige resten af deres kontrakter og så må vi se, hvad der sker til sommer.