Af Anders Lang Jensen

Normalt har Arsenal og Arsene Wenger ikke været kendt for at spendere store summer på nye spillere. Men denne sommer har The Gunners haft tegnebogen fremme ved bl.a. at hente franske Alexandre Lacazette for et stort beløb i Lyon.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Men den franske manager er muligvis ikke færdig på sommerens transfervindue. En ung offensivspiller er nu i søgelyset hos London-klubben. Marco Asensio er navnet, der måske optræder på holdet i den netop startede Premier League-kampagne inden længe.

Den blot 20-årige spanske tekniker har imponeret mange for kongeklubben Real Madrid. Det er ikke blevet til fast spilletid under cheftræner Zinedine Zidane, men flere fantastiske indhop i den spanske gigants kampe har den spanske U21-landsholdsstjerne leveret.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Klubben på Santiago Bernabeu er klar med en kontraktforlængelse til den unge guldfugl, men det bliver ikke uden konkurrence udefra. Arsene Wenger vil byde på den spanske kreatør, inden transfervinduet smækker i for denne gang på torsdag i den kommende uge. Det skriver The Express.

I sidste uge berettede selv samme avis, at Asensio vil afvise en forlængelse med Real Madrid, hvis han stadig er bag køen om spilletid i den hvide Los Blancos-trøje. En trio i front med Ronaldo, Benzema og Bale indtager oftest startpladserne på franske Zidanes mandskab. Dette kan blive anderledes hos Arsenal.

Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images

Asensio har en indbygget frikøbsklausul, som lyder på £75m svarende til ca. 700 mio. kr. Dette er en pris Arsenal ikke er afvisende overfor at betale, hvis Asensio kunne ønske at skifte den spanske hovedstad ud med den engelske og en tilværelse på Emirates Stadium.