Arsenal manageren var fornyelig ude med sin holdning til den verdens berømte fodboldpris, Ballon d’Or. Wenger er ikke positiv stemt overfor den store hyldest til den individuelle spiller. Han mener i stedet, at der bør sættes store fokus på holdet, da fodbold er en holdsport. Arsenal Manageren udtaler, at han er “fuldstændig imod” prisen, fordi han er en “holdelsker”

hi-res-159075714-real-madrids-portuguese-forward-cristiano-ronaldo-real_crop_north (1)

Chelsea Manager støtter Wenger

Jose Mourinho udtaler i dag, at han står bag Wenger i hans mening mod Ballon d’Or og er også selv imod prisen til den individuelle spiller.

Jeg tror Wenger siger noget, der er interessant; han er imod Ballon d’Or og jeg tror han har ret, fordi fodbold for tiden mister en smule fokus fra hold konceptet og i stedet fokusere mere på den individuelle” Fortæller Mourinho til The Daily Telegraph.

Chelsea manageren giver afsluttende vis et eksempel på, hvordan dette fokus på den individuelle spiller kan give et forkert billede af kampen i sin helhed:
Vi kigger altid på den individuelle præstation, spilleren der løber mest. Fordi du har løbet 11 km i en kamp og jeg har løbet 9, har du så udført et bedre arbejde? Måske ikke! Måske mine 9 km var mere afgørende end dine 11.”