Arsene Wenger fortæller at Mesut Özil ikke skal have særbehandling, bare fordi han er en af de største stjerner vi har. Han skal stadig arbejde sig ud af sine egne problemer.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-træneren Arsene Wenger, er sikker på at Mesut Özil nok skal svare tilbage, på kritikken han har modtaget, igennem hans spil på banen.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Mesut Özil modtog en del kritik, efter hans dårlige præstation i 2-1 nederlaget, til Manchester City. Özil formåede slet ikke, og kontrollere kampen, som han plejer at gøre for Arsenal. Arsene Wenger går nu ud, og forsvarer hans stjerne.

Arsene Wenger udtaler følgende til Fourfortwo:

“Vi bliver nødt til at acceptere kritik, og leve med det. Folk analyserer kampen, og giver derefter udtyryk for deres mening. Kritik er normalt, men Özil er en vigtig spiller, en stor spiller og de skal altid være solide på banen.

Jeg giver ham ikke en nemmere tid, han skal arberjde ligesom alle andre skal, og det er som regel også sådan man bliver bedre. Özil’s styrke er at holde på bolden, og så skabe spillet ud fra hans egen situation. Når du ikke har bolden, eller mister den ofte, så der heller ikke mulighed for at du kan skabe spillet.”

Læs også: Medie: Premier League-klub viser interesse i Joe Hart