Den franske cheftræner for Arsenal FC, Arsene Wenger, har for nyligt på et pressemøde udtalt sig om sine konkurrenter fra Tottenhams muligheder for at slutte over Arsenal i denne sæson.

Foto:  Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media.

Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media.

Tottenham som i øjeblikket er placeret på en andenplads med to kampe tilbage igen, har ikke formået at slutte over Arsenal, siden Wenger kom til klubben for 20 år siden.

Arsene Wenger har for nyligt udtalt sig om, at Arsenals kamp om at slutte over Tottenham, og dermed erobre andenpladsen, ikke er ovre endnu.

Spurs har lige nu et forspring på tre point ned til Gunners med to kampe igen tilbage i denne sæson. Tottenham skal i de sidste to kampe møde henholdsvis Southampton og Newcastle, mens Arsenal skal møde Manchester City og Aston Villa.

Læs også: Klopp gør grin med Villarreal-træner efter kampen

Tottenhams forhåbninger og tro om et mesterskab i denne sæson blev knust i sidste weekend, da Chelsea hjemme på Stamford Bridge spillede 2-2 i en særdeles underholdende kamp, hvor der var masser af vilje og fight.

Mauricio Pochettinos tropper har dog stadig ét formål tilbage i indeværende sæson: At slutte over ærkerivalerne fra Arsenal.

Hvorom alting er har hjemmeholdet på White Hart Lane ikke formået at slutte over Arsenal i de 20 år, hvor Arsene Wenger efterhånden har været træner i klubben.

Det er den aldrende franske træner besluttet på heller aldrig kommer til at ske:

“Det er ikke forbi endnu. Der kan nå at ske meget endnu, og vi må bare vente og se.”

Læs også: Rygte: West Ham vil slå transfer-rekord