Den engelske fodboldklub fra London, West Ham United, i daglig tale også bare kaldet The Hammers er i sommerens transfervindue på udkig efter en ny angriber.

Det er spilleren til højre i billedet, Michy Batshuayi, som West Ham har set sig lune på. Angriberen koster 40 millioner euro. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Det er spilleren til højre i billedet, Michy Batshuayi, som West Ham har set sig lune på. Angriberen koster 40 millioner euro. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Den 22-årige belgiske landsholdsspiller, Michy Batshuayi, som har scoret 21 mål i denne sæson, er angiveligt hovedpersonen i den jagt.

Ifølge Goal skulle West Ham nemlig i øjeblikket være i forhandlinger med Marseille angående angriberen, og ifølge Goal skal West Ham af med op imod 40 millioner euro – som hvis skiftet bliver til noget – vil være den dyreste handel nogensinde foretaget af West Ham.

Den 22-årige angriber har scoret 21 mål i alle turneringer i denne sæson og er efterfølgende blevet angivet som et muligt indkøb for The Hammers, som er på jagt efter nye forsyninger til truppen.

Læs også: Dansk filmproducent: Leicesters triumf leverer episk materiale

Kilder tæt til klubben har bekræftet, at West Hams prioritet denne sommer bliver, at finde en ny nøgleangriber.

Batshuayi bliver formentlig en dyr signing for West Ham, men West Hams ejere, David Sullivan og David Gold, er villige til at ofre de penge for træner Slaven Bilic, som vi også har set det i de foregående transfervinduer.

West Ham er angiveligt i forhandlinger omkring Batshuayi med den franske klub Marseille og enhver aftale vil tangere rekordsummen i West Ham, som lyder på 15 millioner pund for Andy Carroll, der kom til fra Liverpool.

The Hammers vil dog møde stærk konkurrence, hvis de ønsker at købe angriberen. Det rygtes nemlig, at også Tottenham og Liverpool skulle have set sig varme på den skarpe belgiske angriber.

Læs også: Farvel til Diego Costa?