LIVERPOOL, ENGLAND - MARCH 19:  Arsene Wenger Manager of Arsenal looks on prior to the Barclays Premier League match between Everton and Arsenal at Goodison Park on March 19, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

LIVERPOOL, ENGLAND – MARCH 19: Arsene Wenger Manager of Arsenal looks on prior to the Barclays Premier League match between Everton and Arsenal at Goodison Park on March 19, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Arsenal indtager en nuværende 3. plads i Premier League og skal lørdag op mod oprykkerne fra Watford. På fredagens pressekonference konfronterede en journalist Arsenal-træner Arsene Wenger med en kommentar fra tyske Mesut Özil, der nyligt har fortalt, at han ikke tror på mesterskabsmuligheden for London-mandskabet. Wenger er uforstående over for kommentaren.

”Udtalelserne er ikke velkomne. Jeg er enig med dig”,

sagde Wenger på pressekonferencen, rettet mod en journalist. Og Wenger tror fortsat på det. Selvom der er 24 point at spille om endnu for Arsenal denne sæson og 11 point op til Leicester på 1. pladsen.

”Fordi vi er nødt til at tro på det også selvom chancen er nede på 1 til 100. Vi har kun en reel mulighed hvis vi selv tror på det. Jeg vil forsikre mig om at de [spillerne] ikke føler det sådan. Vi vil tale om det. Selvsagt har jeg ingenting imod ærlighed fra spillerne. Du ønsker de optræder fair og er ærlige. Men samtidig ønsker du at se fremad.”

Derefter kommenterede Wenger på styrken ved at have den rette indstilling:

”Jeg tror det værste i livet er en forkert indstilling. Du må sørge for at du giver dit absolut bedste og så i sidste ende acceptere, hvis andre er bedre end dig. Vi må sørge for at spillerne spiller med lidenskab indtil sidste fløjt. Det er den bedste måde at få fansene bag os”,

kom det afsluttende fra franskmanden.

Arsenal møder denne lørdag Watford på Emirates kl. 16.00

Læs her hvad Mesut Özil udtalte om Arsenals mesterskabschancer denne sæson