Arsene Wenger mener at Arsenal spiller betydeligt bedre, når der er en bestemt Arsenal-spiller på banen. 

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-træneren Arsene Wenger er ærgelig over at han bliver nødt til at klare sig uden Santi Cazorla i en længere period. Cazorla pådrog sig en ankleskade i 6-0 sejren over Ludogorets tidligere på måneden.

Wenger fortæller nu at han skal finde en løsning på Cazorla-problemet, da Arsenal ifølge Wenger er i problemer uden Cazorla.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Arsene Wenger udtaler følgende til Express:

“Når Santi er ude mangler vi de dybe afleveringer, og sikkerheden på bolden. Santi er specielt god til at få os ud af pressede situationer, og det mangler vi. Når vi bliver lukket ned, får han os til at ændre spillestilen, og skaber åbninger for nye chancer.

Santi og Özil forstår hinanden rigtig godt, og det er ærgeligt det makkerpar ikke kan samarbejde. I kampen mod Middlesbrough mente mange at Santi ikke spillede med, men jeg mener vi dominerede, og at vores kvalitet til at afgøre kampen var det eneste som vi manglede.

Lige meget hvor stor Santi er, Gud ved jeg rangere ham højt oppe. Så skal vi også være klar over at vi også taber kampe med Santi, men vi spiller betydeligt bedre med ham. Vi skal bare finde andre løsninger, til de kampe hvor Santi ikke er med.”

Læs også: Cech: Manchester United skal ikke afskrives endnu