Werder Bremen-profilen Zlatko Junuzović på 29 år, rygtes væk fra Bundesliga-klubben. Der er interesse fra Premier League-oprykkeren Huddersfield Town, ifølge det engelske medie Clubcall.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske klub Huddersfield Town, er i denne sæson rykket op i Premier League. Det har resulteret i mange indkøb. Huddersfield har blandt andet købt to danskere til klubben. Målmanden Jonas Lössl, og FCK’eren Mathias ‘Zanka’ Jørgensen.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Nu har Premier League-klubben ifølge Clubcall en ny spiller i kikkerten. Spilleren som bliver jagtet er den nuværende Werder Bremen-profil Zlatko Junuzović. Den 29-årige kreatør har været solid for Werder Bremen i den seneste sæson.

Den 29-årige er i manges øjne, blandt Bundesligaens bedste frisparksskytter. Junuzović har flere gange vist hans fantastiske sparketeknik frem. Både på frispark, men også generelt bare på standardsituationer.

Vil et skifte til Premier League, være godt for Werder Bremen-profilen?

Den tyrkiske klub Trabzonspor har ifølge mediet allerede vist stor interesse, i Zlatko Junuzović. Det har østrigeren dog afslået. Zlatko Junuzović skulle have udtalt at han nemlig ønsker et skifte til Premier League, hvis han skal væk fra Bundesligaen.

Det engelske medie understreger samtidig, at Huddersfield formentlig går ud og henter endnu flere spillere til klubben.

Læs også: OFFICIELT: PSG henter tidligere Barcelona-spiller i Juventus