Den 27-årige West Ham-angriber André Ayew rygtes ifølge engelsk medie væk fra Premier League, og mod Serie A. Det er ifølge mediet Serie A-storklubben Inter Milan, som har stor interesse i Ayew.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Tuttomercatoweb skriver at Serie A-storklubben Inter Milan, formentlig er på jagt efter West Ham-angriber. Den 27-årige André Ayew rygtes mod den italienske storklub, og det meldes der måske kan falde en handel på plads i januar.

[Getty Images]

André Ayew fik godt med spilletid under Slaven Bilic, lige efter ankomsten til West Ham. Denne sommer hentede West Ham dog Marko Arnautovic til klubben. Den handel har så medført at Ayew ikke længere er førstevalg hos West Ham.

Mediet understreger dog at der ikke er nogen pris som man forventer André Ayew koster at hente væk fra West Ham. André Ayew har tidligere spillet for den franske klub Marseille, og Premier League-klubben Swansea før han kom til West Ham.

Bør Premier League-klubben sælge 27-årige angriber?

Dog meldes det at West Ham formentlig kan gøre klogt i at sikre sig penge for Ayew. Eftersom at André Ayew ikke har været i fantastisk form hos West Ham. Også nu hvor han er blevet erstattet af Arnautovic, bør West Ham måske overveje et salg.

Læs også: Kæmpe planer: PSG vil sælge seks spillere til januar