Benfica-angriberen er åbenbart eftertragtet hos Premier League-klubben West Ham.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Hitc Sport har Premier League-klubben West Ham stor interesse, i at sikre sig en ny angriber. West Ham har ifølge mediet stor interesse, i Benfica-angriber som dog ikke har været så målfarlig.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Det er den 26-årige Schweizer Haris Seferovic, som rygtes væk fra den portugisiske storklub. Seferovic var med ved VM-slutrunden med landsholdet, dog formåede han ikke for alvor at spille en stor rolle.

Haris Seferovic har i 20 kampe for Benfica, blot formået at lave fire scoringer. Det er en ret sløv statistik, for en angriber som nu rygtes mod Premier League. Før turen til Benfica, spillede Haris Seferovic hos Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

I 86 Bundesliga-kampe formåede Seferovic at lave 16 scoringer for Frankfurt. Igen må man stille spørgsmålstegn ved, hvorfor West Ham for alvor viser stor interesse i schweizeren. Den helt store grund til at der er tvivl, er også fordi Seferovic har en ekstremt høj frikøbsklausul.

Den lyder på overraskende 435.000.000 kroner, hvilket er alt for højt. Haris Seferovic koster det samme som spillere i verdens bedste ligaer, og det hænger bare ikke sammen. Haris Seferovic har bare ikke niveau, til at kunne toppe hos en europæisk storklub.

Er det en dårlig handel, for den engelske klub?

West Ham bør ifølge mediet virkeligt overveje, hvorfor de har Haris Seferovic i kikkerten. Da hans statistik på ingen måde er god, hverken for Benfica, Eintracht Frankfurt eller landsholdet. Så derfor kan man ikke forvente, at han så kan lave en masse mål for West Ham.

Det der må fastslås, er at West Ham godt kan finde mere målfarlige og bedre angribere end Haris Seferovic. Samtidig med at mange angribere koster en del mindre, end den absurd høje frikøbsklausul som Seferovic har i sin kontrakt.

Læs også: FC Porto-profil er eftertragtet af FC Barcelona og Real Madrid