West Ham tilknytter ikke Joe Hart på en permanent aftale. Den engelske målmand har været udlejet til London-klubben i denne sæson. En sæson, som har budt på både op- og nedture. Men flest nedture.

Foto: Chris Brunskill

Joe Hart har rigtig god grund til at være ked af det i disse dage. Han er nemlig blevet udeladt af den engelske landsholdstrup, der drager til VM i Rusland denne sommer.

Ydermere har West Ham takket nej til at benytte sig af den option, som kunne gøre Joe Hart permanent spiller hos The Hammers.

Men nu er der gode nyheder på vej til den engelske målmand.

Både Southampton og Wolverhampton har nemlig riven ude efter den tidligere engelske landsholdsmålmand.

De seneste to sæsoner har Hart tilbragt på lejeaftaler hos henholdsvis Torino og siden West Ham.

Den 31-årige målmand skulle efter alt at dømme hjem til Manchester City, idet The Hammers besluttede sig for ikke at gøre aftalen permanent.

Men Southampton og nyoprykkede Wolverhampton kunne give ham en livline.

De to Premier League-klubber leder begge efter forstærkninger på målmandsposten for den kommende sæson. Og begge har øjensynligt Hart i tankerne.

Southampton vil gerne af med Fraser Forster, som i januar måned mistede sin vante plads som førstemålmand til Alex McCarthy.

The Saints har en fordel, når det kommer til købet af Joe Hart, idet Dave Watson er målmandstræner i klubben. Watson har tidligere været målmandstræner for Hart, og målmanden kunne lide Watson så meget, at han endda prøvede at skaffe ham et job hos Manchester City.

Hart ville være en billig mulighed for Wolverhampton, som skal forsøge at sammensætte en trup, der kan overleve i Premier League i den kommende sæson.

For nylig udtog den engelske landstræner, Gareth Southgate, den engelske VM-trup. Her blev Joe Hart noget overraskende siet fra til fordel for Jordan Pickford, Jack Butland og Nick Pope.

Målmanden, som er ejet af Manchester City for tiden, var naturligvis skuffet over udeladelsen.

– Jeg vil ikke lyve. Jeg er skuffet. Jeg har i to år prøvet at få det bedste ud af en rigtig svær situation, så det her er et rigtig hårdt slag.

– Jeg er meget stolt over at have bragt England til VM. Jeg har et stort medansvar i forhold til kvalificeringen.

– Jeg ved, hvad jeg kan bidrage med, men det er, hvad det er. Held og lykke til holdet derovre. Spillerne ved, at selvom jeg ikke er der, så vil jeg stadig trække min England-trøje over hovedet som tilskuer, og jeg vil naturligvis støtte dem hele vejen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Sådan er status på Cristiano Ronaldo før Champions League-finalen