Burnley-angriberen Andre Gray forventes ifølge engelsk medie, at forlade Burnley. Klubben som Gray forventes at skrive under med, er ifølge mediet Premier League-konkurrenten West Ham.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver, at Premier League-klubben West Ham har interesse i engelsk angriber. Den engelske angriber spiller til dagligt for Premier League-klubben Burnley. Og der forventes at skulle en del penge over bordet.

(Photo: Getty Images)

Det er den 26-årige Burnley-angriber Andre Gray, som ifølge mediet formentlig kan være på vej væk fra Burnley og mod Premier League-konkurrent. Gray skiftede fra Brentford til Burnley tilbage i 2015.

I 2015 betalte den nuværende Premier League-klub Burnley omkring 50.000.000 kroner, at hente væk fra Brentford. Det forventes ifølge Mirror, at Andre Gray vil koste omkring 125.000.000 at hente væk fra Burnley.

Andre Gray formåede i den netop afsluttede Premier League-sæson, at lave ni mål i løbet af 32 Premier League-kampe. West Ham har i en længere periode forsøgt at finde en angriber, som kan sende godt med mål ind i nettet.

Kan Burnley-angriberen forstærke Premier League-konkurrenten?

West Ham har brugt Andy Carroll, men det har indtil nu ikke været den perfekte løsning. Det har været Michail Antonio som blev West Hams topscorer, og det fungerer ikke. Eftersom at Antonio ikke var West Hams angriber.

The Mirror understreger at Antonio og Gray har scoret lige mange mål, men det forventes stadig at Gray kan blive en rigtig solid forstærkning hos West Ham.

Læs også: Lyons præsident: Vanvidshandlen bliver offentliggjort inden for få dage