Premier League-klubben West Ham har ifølge engelske medier stor interesse, i to Arsenal-spillere. Det er Theo Walcott og Olivier Giroud som West Ham skulle håbe på, at kunne få fat i.

Af Lasse D. Drescher

Det tyder på at Premier League-klubben West Ham har planer om, at få handlet solidt ind denne sommer. Metro skriver at West Ham er på jagt efter to spillere, fra Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo: Getty Images)

Der er tale om en angriber og en kantspiller. Det er den franske angriber Olivier Giroud, og den engelske kantspiller Theo Walcott. De to er tidligere blevet rygtet væk, og West Ham har interesse i at hente dem i en samlet handel.

Olivier Giroud forventes at forlade Emirates Stadium, eftersom at Arsenal viser meget stor interesse i en stjerneangriber. Det er Lyon-stjernen Alexandre Lacazette, som Arsenal tidligere har vist stor interesse i.

Mediet Goal skriver at 28-årige Theo Walcott forventes at koste omkring 250.000.000 kroner, at hente væk fra Emirates Stadium. Olivier Giroud på 30 år, forventes at koste 170.000.000 kroner.

Kan West Ham sikre sig noget rabat på de to spiller?

Metro skriver samtidig at West Ham håber på at kunne få de to Arsenal-spillere, til en lidt billigere pris. Eftersom de nu viser interesse og vil købe to spillere, i stedet for blot en enkelt.

Theo Walcott formåede i sidste sæson at lave 19 scoringer, i alle turneringer. Walcott spillede så godt at mange mente, at det var englænderens bedste sæson for The Gunners nogensinde.

Olivier Giroud har på samme måde ikke haft så fantastisk en sæson, og forventes derfor også at forlade Arsenal. For at prøve noget nyt, samtidig med at han får en masse spilletid.

Læs også: Chelsea slår transferrekorden: Henter 2 stjerner i denne uge