Den brasilianske fodboldlegende ‘Fede’ Ronaldo, har ifølge spansk medie købt en spansk klub.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Cadena Ser skriver at der er kommet ny præsident, hos spansk klub. Det forlyder sig at den spanske klub Real Valladolid får en ny ejer, og præsident. Det er en tidligere fodboldstjerne, som de fleste i fodboldmiljøet formentlig kender.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Personen der er tale om, er den brasilianske fodboldlegende Ronaldo. Den 41-årige brasilianske fodboldstjerne er specielt kendt for hans mange præstationer og kampe for flere storklubber, og det brasilianske landshold.

Den tidligere brasilianske angriber satte af hos den brasilianske klub Cruzeiro, og derefter gik turen til den hollandske klub PSV Eindhoven. Så i 1996 tog Ronaldo skiftet til FC Barcelona, hvor han var en enkelt sæson. Derefter tog han til Inter Milan i perioden 1997 til 2002.

Så i 2002 går turen for Ronaldo til den anden spanske gigant, Real Madrid. Der befandt Ronaldo sig så fra 2002 og til 2007. Derefter tog Ronaldo så en sæson til den italienske storklub AC Milan, og i 2009 til 2011 var Ronaldo at f

Ronaldo har også vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller henholdsvis i 1996, 1997 og 2002. Det meldes ifølge det spanske medie hvad det vil koste den brasilianske legende, at købe den spanske klub.

Hvad kommer der mon til at ske hos den spanske klub?

Real Valladolid vil ifølge Cadena Ser koste omkring 225.000.000 kroner, for brasilianske Ronaldo. Carlos Suarez er på nuværende tidspunkt præsident i klubben, og det forlyder sig at Suarez fortsat vil sidde på posten.

Officielt vil brasilianske Ronaldo være ejer, og præsidenten. Dog vil Carlos Suarez så fortsat stå for de daglige opgaver i klubben, så derfor forbliver han som sådan stadig i stillingen. Det er dog lidt en speciel situation, og en situation som overrasker de fleste.

Læs også: Vildt: Juventus jagter endnu en Real Madrid-stjerne