Real Madrid-stjerne rygtes i fodsporene på Cristiano Ronaldo, da der skulle være stor interesse fra Serie A-storklubben Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Juventus har planer frem mod 2019. Meldingen lyder på at de har interesse i at forstærke deres venstreback, med en ny brasilianer frem for Alex Sandro.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Alex Sandro har nemlig været rygtet væk, fra den italienske storklub. Alex Sandro har været rygtet rigtig meget mod Premier League, hvor der skulle være stor interesse. Det forlyder sig at Juventus formentlig kan sikre sig omkring 320.000.000 kroner, på et salg af Alex Sandro.

Den spiller som rygtes mod den italienske storklub, er Real Madrid-stjernen Marcelo. Den 30-årige brasilianske forsvarsspiller har været rygtet mod Juventus, lige siden at Cristiano Ronaldo skrev under med Serie A-storklubben Juventus.

Noget som er tvivlsomt er dog lønnen, som Juventus skulle være klar til at tilbyde Marcelo. Brasilianeren tjener nemlig godt med penge i øjeblikket, hos den spanske storklub Real Madrid. Men om han kan tjene det samme hos Juventus, vides ikke.

Alex Sandro har været rygtet meget mod netop Manchester United, fra den engelske Premier League. Den franske storklub Paris Saint-Germain viser også interesse i Alex Sandro, skriver det italienske medie.

Kan Marcelo blive en stjerne hos Juventus?

Derfor kan det ende ud i en budkamp mellem Manchester United og PSG, i jagten på førnævnte Alex Sandro. Cristiano Ronaldo og Marcelo har i flere sæsoner været et super solidt makkerpar på venstrekanten, for den spanske storklub Real Madrid.

Juventus har formentlig lyttet til Cristiano Ronaldo, da det har været meldt ud at portugiseren gerne ville se Marcelo, skifte til den italienske storklub. Marcelo er 30 år gammel, men han forventes stadig at have nogle gode år tilbage i benene indtil kroppen liesom siger stop.

Læs også: Blot et lægetjek mangler: Bayern München-spiller er tæt på skifte til Bundesliga-storklub