Den 19-årige Andriy Lunin, der i øjeblikekt spiller for Zorya i hjemlandet, er for tiden skarpt bevogtet af Europas topklubber, heriblandt Real Madrid. Det skriver den spanske avis, Marca.

Andriy Lunin of Ukraine during the U21 European Championship Qualifier between England U21 and Ukraine U21 at Bramall Lane on March 27, 2018 in Sheffield, England. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Real Madrid ventes at fuldføre købet af den ukrainske teenage-målmand, Andriy Lunin.

Den 19-årige ukrainer tørner i øjeblikket ud for Zorya i hjemlandet, som nogen måske kan huske fra sidste sæsons Europa League-gruppespil.

Liverpool har også været kædet sammen med Lunin, som er 1,90 cm. høj. Men nu ser det ud til, at han fuldfører et skifte til Bernabeu.

Den spanske avis Marca kan berette, at Real er nået frem til enighed med Zorya om Andriy Lunin. Prisen lyder på 12,3 millioner pund – altså, hvad der svarer til 100 millioner danske kroner. Dermed kan den ukrainske målmand blive en af Julen Lopeteguis første indkøb som Madrid-træner.

Marca: Real Madrid jagter en ny nummer 1 – De Gea bliver det ikke

Det er endnu uvist, hvorvidt Real Madrid vil jagte endnu en målmand. I fredags bandt David de Gea sig nemlig til en ny kontrakt med Manchester United. Læs mere om det her.

Den spanske landsholdsmålmand har i lang tid været kædet sammen med et skifte til Real Madrid. Tilbage i 2015 fejlede et skifte i 11. time, en fax var ikke blevet sendt ordentligt af sted.

Romas målmand og Brasiliens ditto, Alisson Becker, tiltrækker sig også interesse fra de europæiske mestre.

Alisson har været kædet sammen med Liverpool, efter Loris Karius’ mareridtspræstation i Champions League-finalen.

Men han ville foretrække et skifte til Real Madrid, såfremt klubben agter at indfri Romas prisskilt på 79 millioner pund – 670 millioner danske kroner, forstås.

Keylor Navas, som har været en integreret del af Reals seneste sæsoner – og dermed også spillet en medrolle i den store succes i Champions League – forventes at skifte væk fra Real Madrid, hvis Lopetegui lander en ny nummer 1 i den spanske hovedstad.