Tidligere i dag bekræftede den belgiske styrmand Vincent Kompany, at han havde spillet sin sidste sæson hos de engelske mestre fra Manchester City. Og nu er der allerede nyt omkring, hvad fremtiden bringer.

33-årige Vincent Kompany er netop blevet præsenteret som ny spillende manager i belgiske Anderlecht. Efter 11 år i Manchester City drager Vincent Kompany videre ved kontraktudløb, og søndag er han blevet præsenteret i barndoms-klubben Anderlecht.

Kompany skal være spillende manager, meddeler han selv på sin Facebook-profil.

”Det kommer måske som en overraskelse for jer. Det er den mest passionerede, men også rationelle beslutning, jeg nogensinde har truffet.”

”Som spiller blev jeg født og voksede op i RSC Anderlect. Jeg har været et med klubben, siden jeg var seks år”, skriver Kompany blandt andet.

Kompany fortæller desuden, at idéen om at blive spillende manager startede sidste efterår, da Kompany kiggede forbi Anderlecht. Siden fulgte samtaler med blandt andre Anderlechts danske tekniske direktør Frank Arnesen og slutteligt altså en treårig aftale som spillende manager.

Den rutinerede forsvarsspiller tager dermed fusen på hele fodbold-Europa og starter med det samme som cheftræner kombineret med fortsat at være aktiv spiller. Hvad synes du om beslutningen?