Den 26-årige engelske midtstopper Danny Batth rygtes væk fra Wolverhampton. Der er flere klubber som viser interesse, men Aston Villa er ifølge engelsk medie favoritter.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Futnsoccer skriver at Wolverhampton-forsvarsspilleren Danny Batth formentlig forlader klubben denne sommer. Der er interesse i Batth fra flere klubber fra den bedste og næstbedste engelske række.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Mediet skriver at Hull City, Aston Villa og Sheffield Wednesday har stor interesse i den 26-årige engelske midtbanespiller. Aston Villa er dog favoritter i jagten på Danny Batth, ifølge det engelske medie.

Aston Villa har allerede hentet to forsvarsspillere til klubben, i håbet om at de kan få en solid bagkæde. Det er de to erfarne forsvarsspillere Christopher Samba og John Terry. Danny Batth kunne lige være prikken over i’et, til defensiven.

Kan englænderen blive fast mand hos Aston Villa?

Danny Batth spillede i den forgangne sæson 41 kampe for Championship-klubben Wolverhampton. Danny Batth spillede ifølge mediet en vigtig rolle for Wolves, så de undgik nedrykning fra Championship..

Læs også: Brøndby-legende taler ud: Her er mit største øjeblik