Når det kommer til spillerhandler imellem to klubber, så har FC Barcelona og Arsenal FC en lang historie. Spillere som Thierry Henry, Alex Song, Cesc Fabregas og Thomas Vermaelen er alle skiftet fra Arsenal til FC Barcelona. Arsenal hentede sidste sommer også den chilenske stjerne, Alexis Sanchez i FC Barcelona.1875304

Rygter i de spanske medier, sender idag Barcelonas playmaker, Xavi til Qatar. Xavi har ikke fået mange minutter på banen i denne sæson og meget tyder på, at legendens tid i klubben er ved at være ovre. Mange fans ser på det med et trist sind, men et skifte ville være bedst for alle parter, da Xavi fortsat ønsker at spille fodbold.

Når Xavi forlader klubben, så kræver det naturligvis en spiller, der kan tage over for ham. Det er en stor rolle man skal udfylde, men FC Barcelona har eftersigende nu fundet den perfekte erstatning. Santi Cazorla fra Arsenal er manden, der angiveligt skal erstatte Xavi. Cazorla har spillet fantastisk for Arsenal igennem en lang periode og han ville passe perfekt ind hos Barcelona. Prisen skulle angiveligt ligge på 250 millioner kroner, hvis FC Barcelona vil have fat i den 30 årige spanier.