Med de spillere Manchester City har hentet til klubben i det netop lukkede transfervindue, læner de sig gevaldigt op af favoritværdigheden og er i mange eksperter øjne Premier League bedste mandskab. De mest bemærkelsesværdige handler er dem, der omhandler Kevin De Bruyne og Raheem Sterling.

Førstnævnte blev hentet i Vfl Wolfsburg for 560 millioner kroner, mens Sterling bærer rundt på et prisskilte tynget af 467 millioner kroner. Til sammen giver det lidt over en milliard danske kroner. Sportskeeda.com har sammensat et verdensklassehold, bestående af 11 spillere, som alle skiftede arbejdsgiver i sommerens transfervindue. Dette hold koster cirka det samme som Sterling og De Bruyne til sammen… Imponerede ikke?

Læs også: 4 rekorder Messi og Ronaldo kan slå i dette års Champions Leauge

Målmand – Petr Cech

cech2

Transfersum: 105 millioner kroner – fra Chelsea til Arsenal

Petr Cech spillede i over et årti hos London-klubben Chelsea, inden han så sig nødsaget til at forlade klubben for at redde sin egen karriere. Sæson inden skiftet sad han nemlig på bænken de fleste kampe og var klart i skyggen af det nye, unge, førstevalg Thibaut Courtois. Et skifte for den tjekkiske målmand var ikke nogen overraskelse, det var derimod klubben han valgte at skifte til. Han byttede The Bules ud med The Gunners, hvilket gjorde mange fans meget sure og skuffede. Med dette køb har Arsenal helt sikkert sikret sig en verdensklasse keeper for meget billigere penge. Manden er 33 år og kostede 105 millioner kroner. Derfor er Cech det oplagte valg til dette hold.

Læs også: Europa League opsummering

Brug piletasterne nedenfor til at navigere mellem siderne.